Printers & Multifunctionals

Professionele printers

De juiste professionele printer is goud waard Het aanbod aan…

Multifunctionals

Multifunctionals hebben een diversiteit aan functies, zijn efficiënt, besparen ruimte en verhogen uw work-flow.

Lease

Het leasen van een printer is een aantrekkelijke optie. Het is gemakkelijk, vaak voordeliger en ook flexibel. Onderhoud en reparatie wordt geregeld en geen investeringskosten.

shortlease

Dankzij onze shortlease print oplossingen wordt het mogelijk om een flexibele, tijdelijke printoplossing voor je organisatie te creëren. Je kunt onze printers en multifunctionals tijdelijk huren, zonder dat je rekening moet houden met vervelende voorwaarden die vaak aan een leasecontract verbonden zijn, zoals minimale afdrukvolumes en afkoopsommen.

Refurbished printers

Gebruikte printers, zo goed als nieuw Onze gebruikte printers zijn…

Voor printen en kopiëren ben je bij Ruvano aan het juiste adres. Wij geven u advies over een passende kantoormachine en kunnen indien gewenst ook al het onderhoud voor u uit handen nemen.

Professionele printers

De juiste professionele printer is goud waard Het aanbod aan…

Veilig printen

Speciale software geeft gebruikers toegang tot een printer of Multifunctional. Alleen na authenticatie (met bijvoorbeeld de druppel van de deur) door de gebruiker, worden documenten vrijgegeven voor een afdruk. Dit vermindert de noodzaak tot persoonlijke printers, voorkomt dat gevoelige informatie op de printer door elkaar heen loopt of in verkeerde handen komt.

Duurzaam printen

Duurzaamheid maakt een wezenlijk deel uit van de dagelijkse activiteiten bij Ruvano. Al onze werkzaamheden voeren we uit met oog voor duurzaamheid, door bijvoorbeeld waar mogelijk elektrisch te rijden, te kiezen voor milieubewuste leveranciers, CO2-neutraal printen aan te kunnen bieden en lege toners als opvangbak in te zetten.

Cloud printen

Printen via de cloud en printen met services, zoals bijvoorbeeld Google Cloud print, worden steeds populairder bij organisaties. Ruvano voorziet in een veilige manier om te printen via cloudservices.

Mobiel printen

Ook mobiele werkers willen eigenlijk niet een printer moeten installeren voor elke locatie die ze bezoeken. Er zijn perfecte oplossingen beschikbaar om mobiel te printen, van een gratis app tot aan beveiligde follow-me-printing software.

Labelprinters

Zebra labelprinters bij Ruvano Zebra labelprinters, hét merk voor het…

Professionele plotters

De juiste professionele printer is goud waard Het aanbod aan…

Pro Rato Colour System

Voor het afdrukken van het ene document wordt meer toner gebruikt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaal je nu voor elke afdruk hetzelfde bedrag? Ruvano biedt overeenkomsten op basis van het daadwerkelijke tonerverbruik.

Slimmer printen, kosten beheersen en een uitstekende beveiliging van de afdrukomgeving. Met printmanagementsoftware kan eenvoudig worden gemonitord waar de printkosten vooral zitten. Zodra dit inzichtelijk is, kan er bijvoorbeeld worden gekeken of deze documentprocessen kunnen worden geautomatiseerd. Of mogelijk dient het afdrukgedrag van uw medewerkers te worden bijgesteld

Printmanagement

Slimmer printen, kosten beheersen en een uitstekende beveiliging van de afdrukomgeving. Met printmanagementsoftware kan eenvoudig worden gemonitord waar de printkosten vooral zitten. Zodra dit inzichtelijk is, kan er bijvoorbeeld worden gekeken of deze documentprocessen kunnen worden geautomatiseerd. Of mogelijk dient het afdrukgedrag van uw medewerkers te worden bijgesteld.

Kostenbeheersing & Security

Met het veilige Follow-Me-Printing, ook wel pull-printing genoemd, kun je altijd en overal documenten afdrukken en ophalen wanneer het jou uitkomt. 

BYOD

Laat studenten, medewerkers of gasten op een veilige en snelle manier printen vanaf hun eigen mobiele device. 

Outputmanagement

Met goed outputmanagement kunnen documentstromen efficiënter ingericht worden, met als doel meer efficiency en lagere kosten.Onze Output Management oplossingen helpen bij het optimaliseren van documentprocessen en het creëren van een gecontroleerde en liefst eenduidige werkomgeving.

Apothekers

Apotheekinformatiesysteem Pharmacom helpt apothekers om de distributie van geneesmiddelen en farmaceutische patiëntenzorg slim te organiseren en de resultaten daarvan inzichtelijk te maken. Ruvano heeft hiervoor de juiste oplossing.

Het digitaliseren van documenten is een onmisbaar onderdeel van het alledaagse kantoorleven geworden. Archiveren is echter niet een taak die de meeste mensen met plezier uitvoeren. Daarom maken we het scannen en archiveren voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk. Hiermee voorkomen we dat belangrijke informatie verloren raakt, of moeilijk terug te vinden is in de archiefkasten.

Scannen

Het digitaliseren van documenten is een onmisbaar onderdeel van het alledaagse kantoorleven geworden. Archiveren is echter niet een taak die de meeste mensen met plezier uitvoeren. Daarom maken we het scannen en archiveren voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk. Hiermee voorkomen we dat belangrijke informatie verloren raakt, of moeilijk terug te vinden is in de archiefkasten.

Scan-to-cloud

Scannen naar de cloud, of scan-to-cloud oplossingen worden steeds belangrijker. Met behulp van onze slimme software kan er gescand worden naar bijvoorbeeld OneDrive, Dropbox of SharePoint. 

Scannen van vrachtbrieven

Het verwerken van CMR’s, Lieferscheins, paklijsten en conformiteitsverklaringen is vaak een nauwkeurig proces. De verwerking is veelal ook nog eens arbeidsintensief vanwege het relatief grote aantal vrachtdocumenten wat nog handgeschreven is.

Bij Managed Print services (MPS) besteed je het beheer van een printerpark uit aan een externe partij, met als doel meer efficiency en lagere kosten te realiseren. Ruvano zorgt voor onderhoud en reparatie, documentoplossingen en processen en verbruiksartikelen.

Managed Print Services

Bij Managed Print services besteed je het beheer van een printerpark uit aan een externe partij, met als doel meer efficiency en lagere kosten te realiseren. 

Ruvano zorgt bij MPS niet alleen voor onderhoud en reparatie van je printerpark, maar zorgt er ook voor dat alles wat met printen, kopiëren en scannen te maken heeft, lekker en soepel loopt: de afdrukken, de verbruiksartikelen, de manier waarop je documenten gebruikt en verwerkt. En natuurlijk alle processen die hiermee te maken hebben. En dat zijn er nogal wat

Service op afstand

Ruvano kan op afstand uw printerpark monitoren. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde foutmeldingen bij machines te signaleren, waardoor er proactief service verleend kan worden.

Onderhoud en reparatie

Goed onderhoud voorkomt problemen en zorgt ervoor dat het aantal reparaties wordt verminderd. Ruvano Document Solutions onderhoudt uw printers optimaal. Wij hebben onze eigen servicedienst en zijn daarom niet afhankelijk van derden.

Service met kennis van ICT

Omdat netwerken steeds complexer in elkaar steken en er steeds meer geprint wordt vanaf mobiele devices ontstaan er ook vaak meer complexe problemen. Daarom heeft Ruvano een samenwerkingsverband met Connectworks IT professionals, om ook dit vraagstuk in te kunnen vullen. 

Toners, inktcartridges, papier

Kiest u voor een kwaliteitsprinter, kies dan ook voor kwaliteit in toners, cartridges en papier.

Documentsolutions

Met een professionele scanner automatiseert en vereenvoudigt u uw documentenstroom. Documenten zijn altijd op de juiste plekken opgeslagen. Zoeken is verleden tijd.

Documentsolutions

Met een professionele scanner automatiseert en vereenvoudigt u uw documentenstroom. Documenten zijn altijd op de juiste plekken opgeslagen. Zoeken is verleden tijd.

Papiervernietigers

Dahle papiervernietigers – sterk en doeltreffend De Dahle papiervernietigers zijn…

Follow-me-printing

Bewaking van uw netwerk voorzieningen
PaperCut is de toonaangevende oplossing voor het bewaken en quoteren van en rapporteren over het gebruik van printers en het Internet. PaperCut is alom bekend om de combinatie van krachtige functies en gebruikersvriendelijkheid.
PaperCut bewaakt het afdruk-gedrag van meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd in meer dan 60 landen.
Afdruk quotaInnen van printer-kosten en rapportageInternet quota en bewaken van gebruikGratis 40-dagen onbeperkt uitproberen
PaperCut NG™ is een systeem om het gebruik van printers en internet te quoteren, verrekenen, bedwingen en te bewaken. Het is ontworpen om verantwoordelijk gebruik van IT voorzieningen te bevorderen. Het is een superieure cross-platform oplossing speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de wensen van scholen, universiteiten, bedrijven en andere organisaties. Implementaties variëren van stille bewaking, quota bewaking en systemen waar gebruikers betalen.

cloud-printing cloudprinting cloud-print

Scannen-naar

Stel je voor; je kunt een bestand scannen naar een vooringestelde map op de server of misschien zelfs naar een mailbox. Maar hoe efficiënt zou het scannen zijn wanneer dit direct naar de bestemde locatie zou kunnen? Scan direct naar uw CRM of ERP systeem!

Kwaliteit, kennis en ervaring kenmerken Ruvano

Ruvano Document Solutions staat voor kwaliteit met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van kantoormachines. Onze technische kennis is van hoogstaand niveau en de basis voor het succes.